Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katibi ve İcra Katibi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı için İstanbul Adliyesi'ne başvuru yapan adaylara yönelik bir duyuru yayımlandı. Duyuruda Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi 2018 Sözleşmeli Zabıt Katipliği Uygulama Sınavına Katılacaklara İlişkin Liste de bulunuyor. İstanbul Adliyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre, İstanbul Adliyesi'ne Sözleşmeli Zabıt Katibi ile Sözleşmeli İcra Katibi alımları için başvuruda bulunan adayların başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. İşte isim isim Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi sözleşmeli zabıt katibi ile icra katibi personel alımı başvuru sonuçları...

İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan duyuru metninde, Sözleşmeli Personel Alımı ilanı gereğince İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığımıza verilen sınav izni ile İstanbul Adliyesi için 100 kişi, Gaziosmanpaşa Adliyesi için 7 kişi olmak üzere toplam 107 Sözleşmeli Zabıt Katibi alımı için sınav izni verildiği ayrıca yine aynı alım ilanı gereği e İstanbul Adliyesi için 152 kişi, Gaziosmanpaşa Adliyesi için 35 kişi olmak üzere toplam 187 Sözleşmeli İcra Katibi alımı için sınav izni verildiği ilan edildi. Duyuruda söz konusu alım ilanı için başvuru yapan adayların KPSS puan sıralamasına göre belirlendiği bildirilirken başarılı olan adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin dair açıklamalar yapıldı.

İstanbul Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katibi ve İcra Katibi Başvuru Sonuçları

T.C Kimlik Numarası ile sınav sonuçlarını sorgulamak için tıklayınız.

İstanbul Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katibi ve İcra Katibi Başvuru Sonuçlarını kazananların tam listesi ise aşağıda yer almaktadır.

Görsel Kaynak: Sabah.com.tr
Bilgi Kaynak: istanbulanadolu.adalet.gov.tr

KPSSCAFE.COM.TR | Ankara

15 Tem 2018 - 21:40 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Geçmiş - Eski haberi niye yayınladınız şimdi ? ve burada bulunanların isimlerini paylaşma özgürlüğü nereden geliyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 21:40
02

Nazlı Yılmaz - Allah sizi bildiği gibi yapsın başka bişey demiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 21:40
01

hatice - geçmiş haberleri bırakın da bu katiplik yaş sınırını kaldırın binlerce mağdur var bu konuda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Temmuz 21:40


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler