Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı adalet personeline uygulan bir sınav olup, sınav tarihi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı'nın tarihi geçtiğimiz haftalarda defalarca değiştirilmişti.

FETÖ darbe girişimi olayları nedeni ile defalarca değişen tarih için son karar verildi.

Adalet Bakanlığı sınav tarihini böyle ilan etmişti;

''T.C. ADALET BAKANLIĞI EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA İLİŞKİN DUYURU

23 Mayıs 2016 tarihinde ilan edilen ve 17 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı, menfur darbe teşebbüsü nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile karşılıklı yapılan görüşmeler çerçevesinde 09 Ekim 2016 tarihine ertelenmiştir.

DUYURULUR.''

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı'nın tarihi son olarak 9 Ekim 2016 olarak karar verildi. 15 Temmuz darbe girişiminden ili gün sonra yapılacak olan sınav adayların menfaatleri açısından 9 Ekim'de yapılmak üzere ertelendi.

Kpsscafe.com.tr

06 Ağu 2016 - 11:05 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler