Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Yazılı Sınavı-2 Sonuçları Açıklandı! Sorgulama Ekranı

Adalet Bakanlığı resmi sitesinde yayımladığı duyuru ile, arabuluculuk yazılı sınavı-2 katılımcısı adayların sınav sonuçlarının açıklandığını aktarmıştır. Yapılan duyuruya ve sınav sonuçlarına ilişkin sorgulama ekranına ulaşmak için haberimize göz atabilirsiniz...

Adalet Bakanlığı, www.adalet.gov.tr adresinde, Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Yazılı Sınavı-2 sonuçlarının açıklandığını kamuoyuna aktarmıştır. Yayımlanan duyuru çerçevesinde adaylar, sınav sonuçlarına erişim sağlayabileceklerdir. Sınav sonuçlarına erişim sağlamak isteyen adaylar, aşağıda yer alacka bağlantı aracılığıyla, doğrudan sınav sonuç sorgulama ekranına erişebileceklerdir.

Arabuluculuk nedir: Arabuluculuk, gelişmiş ülkelerde kullanılan bir hukuk çözümüdür. Problem yaşayan, herhangi bir sorunun çözümünde uzlaşamayan taraflar arasında; tarafsız şekilde çözüm yolu bulan, kişi ve kişilerin yürüttüğü işleri kapsar. Arabulucu olarak görev yapacak kimseler, tarafsız ve tamamen sorunların çözümüne odaklı olarak görev yaparlar. Bahsi geçen sınav sonuçları da, bu görevleri yürütecek kişileri belirlemede kullanılan bir sınavdır.

Sınav sonuçları cep telefonunuza gelsin.

KPSS CAFE mobil uygulamamızı indirin, sınav sonuçları cep telefonunuza bildirim olarak gelsin. Uygulamayı Android ve iOS marketler üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Uygulamayı indirmek için> TIKLAYINIZ

Ayrıca tüm memur alımlarından ve başvuru aşamalarından anında haberdar olmak isterseniz Facebook grubumuza dahil olabilirsiniz.

Grubumuza katılmak için > TIKLAYINIZ

Arabuluculuk Yazılı Sınavı-2 sonuçlarınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ.

kpsscafe.com.tr | ANKARA

03 Oca 2017 - 16:46 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler