Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Memur Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın memur alımına ilişkin başvuru sonuçları bekleniyor...

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Memur Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Adalet Bakanlığı'na bağlı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatına yapılacak personel alımları için başvuru süreci geçtiğimiz hafta sona ermişti. Adayların başvuru sonuçları için bekleyişleri devam ediyor.

ADLİ TIP KURUMU HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALACAK, BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERMİŞTİ?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 5 biyolog, 1 inşaat mühendisi, 4 makine mühendisi, 8 kimyager, 2 psikolog, 2 laborant, 4 patoloji teknikeri, 21 adli tıp teknikeri, 1 radyoloji teknikeri, 3 elektrik elektronik teknisyeni, 3 kimya teknisyeni, 1 makine teknisyeni kadrosu için ilana çıkmış başvurular 9 Ocak 2017 tarihinde başlamış ve 16 Ocak'ta sona ermişti. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmelere göz atıldığında ilgili alımlar için başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belirtilmemiş durumda. Adaylarsa Adli Tıp Kurumu'ndan başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bilgilendirme bekliyor.

Başvuru sonuçları açıklandığında bilgilendirilmek için ve Kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonuma gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ ,Memur alımlarıyla ilgili diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 11:38 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler