Adalet Bakanlığı, Adalet Müfettişliğine Atanma Başvurularını Uzattı!

Adalet Bakanlığı 27 Temmuz 2016 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı duyuru ile çok önemli bir konuya açıklık getirdi.

Adalet Bakanlığı duyuru kapsamında müfettiş atama tarihlerini uzattığını ilan etti. 

Adalet Bakanlığı, adalet müfettişliği başvuru sürelerini 12 Ağustos tarihine kadar uzatma kararı aldı. Yayımladığı duyuru bildirisi ile bunu ilgililere duyurdu.

İşte o duyuru bildirisi;

T.C. ADALET BAKANLIĞI

 TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI

Adalet Müfettişliğine Atanma Taleplerine İlişkin Başvuru Süresinin Uzatılması Hk.

Adalet Müfettişliğine atanma başvuru süresi 12 Ağustos 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bu kapsamda; 2802 sayılı Kanunun 37 nci maddesinin 1. fıkrasının b 1 bendi ile Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Yönetmeliğinin 26 ıncı maddesinde belirtilen müfettişliğe atanma şartlarını taşıyan hâkim ve Cumhuriyet savcılarının taleplerini içeren dilekçelerini 12 Ağustos 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu  Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir.

Tüm hâkim ve Cumhuriyet savcılarına saygı ile duyurulur.

•Başvuru dilekçelerini; bağlı bulunulan Başsavcılık ya da Komisyon Başkanlığı aracılığı ile ya da aşağıda gösterilen faks numarası veya e-posta adresine gönderebilirsiniz.''

Kpsscafe.com.tr

27 Tem 2016 - 16:14 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler