Adalet Bakanlığı 5 bin 713 TL Maaşla Memur Alıyor! İşte Detaylar...

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni bir ilan ile sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere (4/B) 29 mühendis alınacağı açıklandı. İşte detaylar...

Adalet Bakanlığı 5 bin 713 TL Maaşla Memur Alıyor! İşte Detaylar...
Haber albümü için resme tıklayın

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni bir ilan ile sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere (4/B) 29 mühendis alınacağı açıklandı. İşte detaylar...

Adalet Bakanlığının merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere sözlü sınavla 29 mühendis alımı gerçekleştirilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 2018 yılı Kamu Personel Seçme  Sınavı'nda B grubu puan sırası ile her bir branş için ayrı ayrı boş bulunan  pozisyonun 5 katı aday arasından bakanlık tarafından gerçekleştirilecek sözlü  sınav başarı sırasına göre, 29 mühendis pozisyonuna personel alımı yapılacak.

Bu kapsamda 1 harita mühendisi, 8 inşaat mühendisi, 8 makine  mühendisi, 5 elektrik-elektronik mühendisi, 3 elektrik mühendisi, 2 elektronik  mühendisi, 1 jeoloji mühendisi ve 1 çevre mühendisi pozisyonlarına başvuracak  adayların 2018 KPSSP3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almaları gerekecek.

Sınav başvuruları 23 Eylül'de başlayacak

Başvurular 23 Eylül'de başlayıp 7 Ekim'de mesai saati bitiminde  sona erecek. Adaylar başvurularını "Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü  Merkez Teşkilat Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/Ankara" adresine şahsen veya son  başvuru tarihinde bakanlığa ulaşacak şekilde posta ile yapabilecek.

Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ile sınav yeri ve tarihi  "www.adalet.gov.tr" üzerinden ilan edilecek.

Ataması yapılacak personelin brüt sözleşme ücreti ise hizmet yıllarına  göre aylık 5 bin 210 lira 57 kuruş ile 5 bin 713 lira 61 kuruş arasında olacak.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

20 Eyl 2019 - 08:24 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ahmet - böyle yerlere alınacak adamaların hepsi bellidir hatta şuanda maaşları dahi hesaplarına yatırılıyordur boşuna dayısı mayısı olmayan heveslenmesin zamanınıza yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 08:24


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler