Adalet Bakanlığı 200 İcra Müdürü Alım İlanı Yayımlandı

Adalet Bakanlığından yapılan son dakika duyurusunda icra katipleri arasından 200 İcra Müdürü alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan ilanın detayları ve başvuru şartları.

Adalet Bakanlığından bir son dakika duyurusu yapıldı. Adalet Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyurda icra katipleri arasından 200 icra müdürü alımı yapılacağı belirtildi.

Adalet Bakanlığı yazılı ve sözlü sınav yolu ile 9-5 inci dereceli kadrolara 200 icra müdürü alımı için yayımladığı ilanda yazılı sınav ile ilgili, Yazılı sınav, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından 07 Ekim 2017 Cumartesi günü Ankara’da yapılacaktır. Sınav saat 10:00’da başlayacak ve 110 dakika sürecektir." ifadelerine yer verdi.

Kimler Başvuru Yapabilir?

# İcra kâtibi olarak 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla fiilen en az bir yıl çalışmış olmak (adaylık süresi ve aylıksız izinde geçirilen süreler fiili hizmet süresine dahil edilmeyecektir),

# Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak, öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi almış olmak,

# Yapılan denetimler sonucunda, hakkında düzenlenen raporların olumlu olması.

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan, icra katipleri arasından 200 icra müdürü alımı ilanına başvuurlar 7 Ağustos günü başlayacak. Başvurular için son gün ise 11 Ağustos olarak belirlendi. Başvurular görev yaptığı birim tarafından onaylanmış öğrenim belgesi ile birlikte bağlı bulunulan Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına şahsen yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adalet Bakanlığı 200 İcra Müdürü alımı başvuru sonuçları ise 21 Ağustos günü adaylara duyurulacak.

İlan metnine gitmek için lütfen TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Tem 2017 - 15:16 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Vay be - Adamların makam arabaları 1milyar 700 bin euro biz işsizlik maasiyla gecinip alımlara bakalım hergün vaybe

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 15:16
01

icra katibi - Merhaba. Bir sorum olacak benim. 21 aralık 2016 tarihinde icea katipliği kadromu tebliğ alıp, ayrılışımı yaptım. Yeni görev yerime de ocak ayında mehil müddetini kullanıp başladım. Fiilen dediği için tebliği aldığım tarih mi geçerli olacaktır?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 15:16


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler