Adalet Bakanlığı 10 Bin CTE Alımı Yapacak! CTE, İKM ilanları Ne Zaman Yayınlanacak?

Adalet Bakanlığı 2019 yılında 10 bin CTE alımı yapacak. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan açıklamada 2019 yılında personel ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacakları buna istinaden CTE, İKM, Mübaşir gibi personel alımları yapılacağını belirtti.

Adalet Bakanlığı 2019 yılında 10 bin CTE alımı yapacak. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan açıklamada 2019 yılında personel ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacakları buna istinaden CTE, İKM, Mübaşir gibi personel alımları yapılacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde peş peşe Diyanet İşleri Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı gibi devlet kurumlarına ait kadro ihdasları Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı ilanlarını bekleyen adayların bir gözüde Resmi Gazete'de yayınlanacak kadro ihdasında...

Adalet Bakanlığı bünyesine memur alımlarının yapılması beklenirken, CTE bünyesine İKM memur alımı konusunda da ilgi ve alaka oldukça yüksek. Adaylar ilanların ne zaman yayımlanacağını merak ediyor, şartların ve kadroların ne olacağı konusunda bilgi sahibi olmak istiyorlar. Bizler de elimizden geldiğince sürece dair bazı bilgilendirmelere yer vermeye çalışacağız. Öncelikli olarak Adalet Bakanlığı için bir kadro ihdasının yayımlanacağını düşünüyoruz. Bu noktada, Adalet Bakanlığı için minimum 10 bin kişilik bir kadro ihdası yaşanmasını ve ilanların bakanlık ile CTE personelleri olmak üzere birleştirileceğini ve kamuoyuna duyurunun yapılacağını öngörmekteyiz. Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine alımların infaz koruma memuru (ikm), katip, mübaşir, şoför, tesisatçı, kaloriferci, aşçı, kaynakçı gibi kadrolar üzerinden alımların yapılacağı düşünülmektedir.

Adalet Bakanlığı İlanları ne zaman yayımlanacak?

Adalet Bakanlığı için ilan tarihine yönelik henüz net bir tarih açıklaması yapmıyor. Açıklamalar personel ihtiyacının belirlenme aşamasında olduğu yönünde seyrediyor. Ancak Adalet Bakanlığı ilanıyla alakalı mevcut süreçlerden ve tahminlerden yararlanarak, ilanın en erken yayımlanma tarihi olarak 2019 Mart ve 2019 Nisan dönemlerinde ilanların yayınlanma ihtmali oldukça yüksek görünüyor.

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen personel ihtiyaç, personel temin talep gibi işlemlerin 2018 yılı sonunda başladığını bildiğimiz için Mart ve Nisan aylarında Adalet Bakanlığı ilanlarının yayınlanacağını söyleyebiliriz.

Adalet Bakanlığı ilanlarından haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

İOS uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

ANDROİD uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

Twitter hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız

Facebook hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

12 Şub 2019 - 10:07 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Aslı - KPSS şartı 60 a düşsün lütfen bizde koşulları sağlayalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 10:07
07

Bahtsiz bedevi - 50bin alim olsa neye yarar yine dayisi olan yerlesecek yani anlayacaginiz kpss 90 da olsa bos 50 olsada yerlesecek olanlar zaten belli adamlar mulakkattan once alinacak kisilerin listesini olusturuyor mulakkatta fasa fisu yani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 10:07
06

Beyza - Kpps 65 düşşün bunca okuyalar var herkes şansını denesin bu iiin birde mülakatı var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 10:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler