Adalet Bakanı Bozdağ'dan Yeni Sözleşmeli İKM, Mübaşir, Zabıt Katibi İlanı Müjdesi Bekleniyor

Adaylar, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan 2017 yılı sözleşmeli infaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi , şoför, mühendis ve teknisyen alımıyla ilgili müjdeli haber bekliyor.

2017 Yılı Adalet Bakanlığı Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru , Zabıt Katibi ve Mübaşir Alımları Bekleniyor 

Adalet Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı duyuruları ardı ardına gelirken , önceki alımlara başvurusunu tamamlayan ve başvurusu kabul edilen adaylar yavaş yavaş mülakatlar ve boy kilo ölçümü için heyecanlı bekleyişe başladı. Peki bu alımlardan başka sözleşmeli infaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi gibi alımlar yapılacak mı?  

1699 PERSONEL İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Adalet Bakanlığı'ndan 7 Ocak 2017 tarihi itibariyle Terör soruşturmaları kapsamında; İnfaz Koruma Memuru, Zabıt Katibi , Mühendis, Teknisyen gibi ünvanları içerisine alan 1699 Personel ihraç edilmişti.

Bilindiği üzere 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında FETÖ ile irtibatı olan, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli bir çok FETÖ'cü tespit edilip  gözaltına alınmıştı.

HAİNLERİN YERİNE VATANSEVER TÜRK EVLATLARI İSTİHDAM EDİLMELİ

 Cezaevlerinin doluluk oranındaki artış ve personel ihtiyacı günden güne artış göstermiş, CTE tarafından personel ihtiyacının karşılanması için kısa süre önce 978 sözleşmeli personel alım ilanına çıkılmıştı. Bu alımların yanı sıra yakın zaman içerisinde zabıt katibi , mübaşir ve şoför ihtiyaçlarının karşılanması için tekrar ilana çıkılabilir.

BAKANLIĞIN ZABIT KATİBİ İHTİYACI BULUNUYOR

Hali hazırda Adalet Bakanı 2016 yılında zabıt katibi ihtiyacının karşılanması için 1500 kişilik bir alımın yapılacağını belirtmiş bunun yarısı oranında alım gerçekleşmişti. 2017 yılı başında yani bu aylarda zabıt katibi alımı için duyurunun gelebileceğini düşünüyoruz. Tüm bunların yanı sıra yeni bir ikm alımı , mübaşir alımı, şoför alımı yapılabilir. Alımların netleşmesi için Adalet Bakanlığı ile Maliye arasındaki görüşmelerin başlaması ve gerekli iznin alınması gerekiyor. Bir önceki alımlara çeşitli nedenlerden başvuru hakkını kullanamayan adaylarsa yeni alımlar hakkında bakan Bozdağ'dan müjdeli haberi bekliyor...

Kamuya memur alımları ile ilgili diğer adaylarla tanışmak bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYINIZ, Memur alımları cep telefonuma gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - KONYA

22 Oca 2017 - 10:09 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Yunus - Bıktık sizden bir de utanmadan sözleşmeli alıyorlar öğrenciyi düşünen yok siz üniversitelerinizin döner sermayesini doldururken hocalar nutuk atarken biz mezun olunca işsiz kalıyoruz yazık vAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:09
07

Erkan - Bu ülkede okadar işsiz varki bunu 1600 gibi bir rakam deryada damla dahi değil ama Birgün olurda gerçekten bizlerin emeklerini gözardı etmeyen yöneticiler tarafından alınacağız diye ümitlenmekten usandık demeden geçemeyeceğim doğrusu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:09
06

mus - adalet bakanlığı en son alımında çok adaletsiz davrandı icra katipliği ve cezaevi katipliği sınavında sadece liselileri büyük çoğunlukta çağırması adaletsizlik cünkü lise kpss sınsvı ön lisans sınavından çok daha kolaydı ancak lisans ön lisans ve liselileri aynı derecede sınava tabi tutmak çok mantıksız dikatinizi çekeriz en son sınavlar çok düşündür kısacası liselilerin katiplik sınavlarına sınırlı olmalı adalet bakanlığı adaleti adaletli dağıtması gerekir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:09
04

melih - Puan kaldirilmali Ya. Yaş gidiyo hayat gidiyor ne yapalim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:09
03

Erkan - Bu ülkede okadar işsiz varki bunu 1600 gibi bir rakam deryada damla dahi değil ama Birgün olurda gerçekten bizlerin emeklerini gözardı etmeyen yöneticiler tarafından alınacağız diye ümitlenmekten usandık demeden geçemeyeceğim doğrusu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:09
02

Mustafa - Arkadaşlar zabıt katipliği sınavında q klavye mi f klavye mi kullanılıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 10:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler