Adalet Bakanı :" AK Parti Türkiye'yi Suriye Gibi Olmaktan Kurtardı"

Adalet Bakanı Abdulhamit gül, partisinin Araban ilçe teşkilatının kongresine katıldı ve burada hükümetin ve AK Partinin çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı :" AK Parti Türkiye'yi Suriye Gibi Olmaktan Kurtardı"  

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, partisinin Araban ilçe teşkilatının kongresine katıldı ve burada hükümetin ve AK Partinin çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. AK Parti döneminde yapılan reformalarla ilgili konuşan Gül, Ortadoğu ülkelerinde yaşanan sorunları örnek göstererek, Türkiye'nin de bu oyuna dahil edilmek istendiğini fakat hükümetin çalışmaları sounucunda bu tür bir durumla karşı karşıya kalınmadığını söyledi.

Gül, "Yanı başımızda yaşanan bu acının hepimizin farkındayız ve bunu yaşıyoruz. Suriye'de bir insanlık dramı yaşanıyor. Suriyeli kardeşlerimiz yine sığınacak liman olarak ülkemizi, kentimizi liman olarak gördüler. AK Parti hükümetleri Türkiye'yi Suriye olmaktan, ekonomisini krizlerinden kurtaran bir hükümet olmuştur. Eğer bugün Türkiye istikrar içinde yaşamını sürdürüyorsa hamdolsun bu hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın kararlı idaresi sayesindedir.

Türkiye'de 80 milyonun birliğini bozmak isteyenler var. Biz Kürt'ü, Türk'ü, Arap'ı ve Sünni'si ile bu topraklarda kardeşçe yaşadık kıyamete kadar da birlik içinde yaşamak için andımız var. Kimse bu birliği, beraberliği asla bozamayacak inşallah. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile beraber Türkiye'nin istikrarı kalıcı hale gelecektir. Ülkede birlik beraber kalıcı hale gelecektir. Daha güçlü bir Türkiye daha güçlü demokrasi ile Türkiye, Süper Lig'de dünyanın ilk on güçlü ekonomisi arasına girecektir inşallah. Ak Parti'nin kaderi ile Türkiye'nin kaderi iç içe geçmiş durumda." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

10 Eyl 2017 - 17:09 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler