YÖK Memur Alımı Başvuruları 15 Haziran'da Başlıyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığının 9'uncu dereceli, toplam 4 Yükseköğretim Kurulu Uzman Yardımcısı alımı yapacağına dair bilgilendirme bugün yayımlandı...

YÖK Memur Alımı Başvuruları 15 Haziran'da Başlıyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığının 9'uncu dereceli, toplam 4 Yükseköğretim Kurulu Uzman Yardımcısı alımı yapacağına dair bilgilendirme Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlandı. Buna göre alımlarda giriş sınavı gerçekleştirilecek ve bu sınav sadece sözlü olarak yapılacak.  Başvvuruda bulunacak adayların Hukuk Fakültesi mezunu olması ve KPSS P79 puan türünden (2015 ya da 2016 KPSS) en az 80 puan almış olması gerekiyor.

Başvuruda bulunacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması da belirtilen sınav başvuru şartları arasında.  Başvuru işlemleri , YÖK resmi sitesinde yer alan başvuru formunun doldurulması ve fotoğraf eklenerek 15 ile 30 Haziran 2017 tarihleri arasında a Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 1 06539 Bilkent/ANKARA adresine şahsen teslimi çeklinde olacak. Başvuru için gerekli belgeler ve tüm sürece bakmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu personeli haberleri , gündemdeki gelişmeler, ekonomi haberleri ve daha fazlası için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

15 May 2017 - 10:28 - A Grubu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler