TSE 40 Memur Alımı Başvuruları Sürüyor (Hangi Bölüm Mezunları Başvuru Yapabilir?)

TSE memur personel alımı başvuruları devam ediyor. Peki TSE personel alımına kimler başvurabilir? Türk Standartları Enstitüsü personel alımı son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar.

Türk Standartları Enstitüsü tarafından geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinde bir personel alım ialnı yayımlandı.

DPB'de yayımlanan TSE personel alım ilanında, kurum bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 40 personel alımı yapılacağı açıklandı. Alınacak personellerden 12'si TSE Uzman Yardımcısı, 2'si Avukat, 24'ü Memur ve 2'si Şoför pozisyonunda istihdam edilecek. Yayımlanan ilana başvurular 18 Eylül 2017 günü başladı ve başvuru süreci halen devam ediyor. TSE personel alımı için son başvuru tarihi ise 2 Ekim olarak açıklandı.

Mezuniyet Şartı

4 TSE Uzman Yardımcısına başvuru yapacak adayların Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunu olması, 2 TSE Uzman Yardımcısına başvuru yapacak adayların İnşaat Mühendisliği mezunu olması, 1 TSE Uzman Yardımcısı için İstatistik ve Matematik, 1 TSE Uzman Yardımcısı için herhangi bir lisans bölümünden 4 TSE Uzman Yardımcısı için, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Avukat pozisyonu için Hükük Fakültesi, 6 Memur alımı için İşletme Önlisans veya İşletme Yönetimi Önlisans, 6 Memur alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans fakültesinden, 12 Memur Alımı için Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarından ve 2 Şoför alımı için en az lise mezunu olmak gerekmektedir.

TSE personel alımı başvuru şartlarına gitmek için TIKLAYIN

Memur alım ilanlarından haberdar olmak için;

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Eyl 2017 - 00:05 - A Grubu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler