Sağlık Bakanlığı Oracle Veritabanı Yöneticisi Alım İlanı(14 Ocak 2013)

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE SOSYAL GÜVENLİK REFORMU PROJESİ KAPSAMINDA ORACLE VERİTABANI YÖNETİCİSİ ALIMI   Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü (SBSGM)'nde istihdam edilmek üzere 2 (iki) Oracle Veritabanı Yöneticisi alınacaktır.

 

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE SOSYAL GÜVENLİK REFORMU PROJESİ KAPSAMINDA ORACLE VERİTABANI YÖNETİCİSİ ALIMI

 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü (SBSGM)'nde istihdam edilmek üzere 2 (iki) Oracle Veritabanı Yöneticisi alınacaktır.

 

İşin...

 

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE SOSYAL GÜVENLİK REFORMU PROJESİ KAPSAMINDA ORACLE VERİTABANI YÖNETİCİSİ ALIMI

 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü (SBSGM)'nde istihdam edilmek üzere 2 (iki) Oracle Veritabanı Yöneticisi alınacaktır.

 

İşin Kapsamı Sürürlükte olan ve gelecekte olması planlanan ORACLE veritabanlarının kullanıldığı Bilişim Sistemlerinin yönetimi

 

Adayda Aranan Özellikler:

 

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak (Bilgisayar Mühendisliği, ElektrikElektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, Fizik ve ilgili bölümlerinden mezun olmak tercih sebebidirl.Veritabanı sistemleri yönetimi, Backup, Recovery, Performance/SQL Tuning, konusunda en az 3 yıllık deneyimli olmak,Veritabanı analiz, tasarım ve testi, çeşitli platformlardan veri aktarımı konusunda en az 3 yıl tecrübe sahibi olmak Veritabanı cluster kurulum, yedekleme.sorun giderme operasyonları konularında en az 3 yıl deneyimli olmak,Sistemlerin sürekliliği konusunda tecrübeli (RAC, RAID, standby) en az 3 yıl deneyimli.Linux sistemler üzerinde en az 3 yıl çalışmış, 'Shell Scripting' bilgisine sahip olmak.

 

Gerektiğinde yabancı kaynaklardan araştırma yapabilecek ve yazılı iletişim kurabilecek ingilizce bilgisine sahip olmak.Takım çalışmasına yatkın, çok yönlü ve iletişim becerileri kuvvetli, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek becerilere sahip olmak.

 

Adaylann ayrıntılı özgeçmişlerini en geç 25.01.2013 tarihi mesai bitimine (Saat 18.00) kadar aşağıda belirtilen e-posta adresine göndermeleri önemle rica olunur. Başvurularda ilgili başvuru kodunun belirtilmesi zorunludur. E-posta: [email protected]

 

Başvuru Kodu: ORACLE

 

Yalnızca kısa listeye kalan adaylara geri bildirim yapılacaktır.

14 Oca 2013 - 12:56 - A Grubu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler