ÇAYKUR Kamu Personeli Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Çay İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanına başvurular devam ediyor. Peki memur alım ilanına başvurular nasıl yapılacak? İlana son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar.

ÇAYKUR tarafından geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinde yayımladığı ilan ile 4 adet müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi.

DPB üzerinde yayımlanan ilanda lisans mezunu personel alımı yapılacağı belirtilirken ilana başvurular devam ediyor.

Başvuru Şartları

Çay İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan memur alım ilanına başvuru yapacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olması, dört yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ile İİBF ve bunlara denkliği kabul gören yurt dışındaki bölümlerden mezun olması, yazılı sınav tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması, Türkiyenin her yerinde çalışabiliyor olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış, ertelemiş veya askerlikle ilgisi olmaması ve 2017 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve KPSS P48 puan türünden 75 ve üstü puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

ÇAYKUR personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar,ın aşağıdaki evraklarla birlikte Çay İşletmesi Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Müftü Mahallesi, Menderes Bulvarı, 53080-RİZE adresine 24 Ekim mesai bitimine kadar posta yoluyla veya şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

# Başvuru formu,
# Mezuniyet belgesi veya onaylı fotokopisi,
# 2 vesikalık fotoğraf,
# KPSS sonuç belgesi çıktısı,
# T.C. Kimlik fotokopisi

İlan metnine uaşmak ve detaylardan haberdar olmak için lütfen TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Eyl 2017 - 17:13 - A Grubu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler