2 Kurum KPSS A Grubu Puanı ile 31 Memur Alımı Yapıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Rekabet Kurumu Başkanlığı, memur personel alımı ilanlarına başvurular devam ediyor. İşte iki kurumun yayımladığı personel alım ilanının detayları.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Rekabet Kurumu Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda memur personel alımı yapılacağı belirtildi.

DPB aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarında Orman ve Su İşleri Bakanlığı 3 Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı alımı yapacağını, Rekabet Kurumu ise 28 Rekabet Uzman Yardımcısı alımı yapacağını açıkladı.

Orman ve Su İşleri Personel Alımı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi. Alıncak personellerin 2'si İngilizce Mütercim Tercümanı olarak, 1'i ise Fransız Mütercim Tercümanı olarak istihdam edilecek. İlanın detaylarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

Rekabet Kurumu Personel Alımı

Rekabet Kurumu Başkanlığı, yayımladığı ilan ile 18', genel, 6'sı hukuk ve 4'ü bilişim olmak üzere toplamda 28 Rekabet Uzman Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanın detaylarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

Kamu personeli alım ilanlarından, memur haberlerinden, Kpss haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Ağu 2017 - 15:30 - A Grubu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler