100 Memur Alımı (Kaymakam Adayı KPSS-A) Sınav Başvuruları İçin Son Günler!

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirliği Hizmetleri Sınıfına 100 kaymakam adayı alımı yapılacağına dair bilgilendirme geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanlığı resmi sitesi ve Resmi Gazete'de yayımlanmıştı

İçişleri Bakanlığı'nın 100 Memur Alımı (Kaymakam Adayı KPSS-A) için Başvurular Sürüyor

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirliği Hizmetleri Sınıfına 100 kaymakam adayı alımı yapılacağına dair bilgilendirme geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanlığı resmi sitesi ve Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. İçişleri Bakanlığı 100 kaymakam adayı alımı için başvuru süreci 13 Temmuz'da başlamıştı. Adaylar, sınav için başvuru işlemlerini herhangi bir ÖSYM merkezi ya da ais.osym.gov.tr adresi üzerinden 20 Temmuz'a kadar yapabilecek. Kaymakam adayı alımı için sınavın 9 Eylül'de Ankara'da yapılacağı, sınavın saat 10.00'da başlayacağı ve ÖSYM tarafından gerçekleştirilen tüm sınavlarda olduğu gibi 15 dakika kuralının geçerli olacağı belirtildi.

Başvuru sürecine ve başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgilendirme osym.gov.tr adresi üzerinden öğrenilebilir. Sınavla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek yeni personel alımlarından anında haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Tem 2017 - 01:19 - A Grubu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler