Savunma Sanayii Müsteşarlığı Kadro Karşılıksız Sözleşmeli Personel Alımı(21 Kasım 2012)

Savunma Sanayii Müsteşarlığından:   SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI’NA ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ   SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR   2010/285.

 

 

 

Savunma Sanayii Müsteşarlığından:

 

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞINA ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ

 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

 

2010/285...

 

 

 

Savunma Sanayii Müsteşarlığından:

 

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞINA ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ

 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

 

2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden 3238 sayılı Kanunun 8 inci maddesinin üçüncü fıkrasına göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile diğer kanunların sözleşmeli personel çalıştırılmasına dair hükümlerine bağlı kalınmaksızın sınavla; Proje Asistanı ünvanlı pozisyonda çalıştırılmak üzere B grubu 7 (yedi) kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır.

 

1. SINAVA KATILMA ŞARTLARI

 

A) Genel Şartlar:

 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.

 

B) Özel Şartlar:

 

Proje Asistanı Pozisyonu:

 

Bağlı bulunduğu proje gruplarında ilgili yazışmaların yapılmasından, rutin raporların ve istenen belgelerin hazırlanmasından, toplantı organizasyonlarının yapılması ve toplantı tutanaklarının tutulmasından ve proje ofisinin diğer idari görevlerinden sorumlu olarak çalıştırılacak kadro karşılıksız sözleşmeli personel için aşağıdaki şartlar aranır:

 

1. En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Biyoloji, Fizik, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kimya, Matematik, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden birinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurtiçindeki veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden birinden mezun olmak,

 

2. 9-10 Temmuz 2011 ve 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (KPSS) birinden KPSS P(1) puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak,

 

3. Yabancı dil (İngilizce) yeterliliği için son beş yıl içerisinde Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)ndan en az 70 (yetmiş) puan veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği olan başka bir puana sahip olmak.

 

4. Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Proje Asistanlığı giriş sınavında daha önce iki defa başarısız olanlar sınava kabul edilmeyecektir.

 

2. BAŞVURU VE SINAV SÜRECİ

 

(1) Başvurular 21 Kasım 2012 tarihi saat 9:00dan itibaren 5 Aralık 2012 günü saat 18:00e kadar yapılabilecektir.

 

(2) Başvurular, Müsteşarlığın internet sayfası üzerinden (www.ssm.gov.tr) veya Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı İnönü Bulvarı, Kirazlıdere Mevkii Süleyman Emin Caddesi 6/7, 06100 Bahçelievler Ankara adresine şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

3. BAŞVURU BELGELERİ

 

1) Müsteşarlığın internet sayfası üzerinden veya şahsen başvuruda bulunacak adayların, nüfus cüzdanı, elektronik ortamda kayıtlı bir fotoğraf ve elektronik ortamda kayıtlı bir özgeçmiş bulundurmaları yeterli olacaktır. Ayrıca, ÖSYM tarafından dil yeterliliği bakımından yukarıda belirtilen KPDS seviyesine denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puanla başvuruda bulunacak adayların belgelerinin aslını şahsen Savunma Sanayii Müsteşarlığına ibraz etmeleri gerekmektedir. Yabancı dil belgesini ibraz etmeyen adayların başvurusu onaylanmayacak ve geçersiz sayılacaktır.

 

2) Eksik belge ve bilgi bulunan başvurular ile koşulları uymadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler sınava çağrılmayacaktır. Ayrıca, sınavı kazananlardan, başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve sözleşmesi yapılmaz. Sözleşmesi yapılmış olsa dahi iptal edilir

 

4. GİRİŞ SINAVINA ÇAĞRI

 

1) Başvuran adaylardan KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak 5 (beş) katına kadar aday (son sıradaki adayla aynı puanı alanlar dâhil) sınava çağrılacaktır.

 

2) Sınav mülakat şeklinde yapılır. Sınava katılmaya hak kazananların adları, soyadları, KPSS puanları ve sınav tarihi ile saatleri Müsteşarlıkta ve Müsteşarlık internet sitesinde ilan edilecektir. Sınavda başarılı olmak için ortalama en az 70 (yetmiş) puan almak gerekir. Sınava katılmayan aday başarısız sayılır.

 

3) Adayların başarı puanı, KPSS puanı ve Sınav notunun aritmetik ortalamasının alınması suretiyle belirlenir. Başarı puanı, en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacak ve en yüksek puan almış adaydan başlanarak pozisyon sayısı kadar aday işe alınacaktır.

 

4) Müsteşarlık tarafından gerek görülmesi halinde geçerli puan almış adaylar arasından yedek liste açıklanabilir.

 

5) Sınavda yetmiş ve üzerinde puan almış olmak asıl ve yedek listedeki sıralamaya giremeyen adaylar için müktesep hak teşkil etmez.

 

6) Yedek listenin açıklanması durumunda yedek listede yer alan adayların hakları bu sınav için geçerli olup, daha sonraki sınavlar için hak teşkil etmez.

 

7) Sınavda başarılı olanların sayısı ilan edilen kontenjan sayısından daha az ise sadece başarılı olanlar sınavı kazanmış kabul edilir.

 

5. DEĞERLENDİRME VE ATANMA

 

1) Kazanan adaylar Müsteşarlıkta ve Müsteşarlık internet sitesinde duyurulacaktır.

 

2) İşe alınacak adaylar, sınav sonucunun tebliğ tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde atama için gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle, Müsteşarlığa teslim ederler. Belgelerin teslimini müteakip, Müsteşarlık Makamınca sözleşme yapılır. Sözleşmenin yapılmasını takiben ilk iş günü içinde, aday göreve başlamak zorundadır. Adayların daha önce çalışmakta oldukları işyerlerine karşı çalışma yükümlülükleri olması halinde, adaylara 6 (altı) haftayı geçmemek şartıyla çalıştıkları işyerlerinden ilişik kesmeleri için süre tanınır. Bu süre içerisinde göreve başlamayanlar, haklarını kaybederler.

 

3) Başvuru ve sınav koşulları için ayrıntılı bilgi Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığının (312) 411 90 61 veya (312) 411 91 05 numaralı telefonlarından sağlanabilir.

21 Kas 2012 - 08:58 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler