Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor.

Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor. İşte ilanın detayları...

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN (4/B) SÖZLEŞMELİ

PERSONEL ALIMI İLANI

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam etmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda değişiklik yapılmasına Dair Esaslarda yer alan Ek 2'nci maddenin (b) fıkrasına göre 2012 yılında KPSS (B) grubu sınavına katılanlardan puan sıralaması esas alınmak üzere,

İLAN EDİLECEK



UNVANI
ADET
ARANAN NİTELİKLER


Hemşire
3
Yüksekokulların (Lisans) Hemşirelik programlarından mezun olmak En az 1 vıl hastane tecrübesi olmak ve belgelendirmek


Hemşire
3
Ortaöğretim mezunlarının Hemşirelik bölümümden mezun olmak En az 1 yıl hastane tecrübesi olmak ve belgelendirmek



I. ARANAN NİTELİKLER : Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü (lisans) mezun olmak, 2012 KPSS (B) grubu KPSSP3 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

II. GENEL ŞARTLAR:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı çıkanlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağma gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

f) Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşım tamamlamış olmak.

g) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

h) Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunünun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmüne uygun olması.

III. BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) temin edilecek başvuru formu (Üniversitemiz web sitesinden temin edilebilir) ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruyapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru ve işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır.

1- Fotoğraflı Başvuru Formu (Üniversitemiz web sitesinde yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır)

2- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

3- Öğrenim Belgesi (aslı veya onaylı sureti)

4- 2012 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (internet çıktısı)

IV. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ YE SONUÇLARI:

2012 KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla 4/B Sözleşme yapmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil olarak kazananlardan süresi içerisinde başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır, adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartlan yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde fesih edilecektir.

Pamukkale Üniversitesi İletişim Telefonları: 0 258 296 22 68, 22 67 ve 22 50

29 Nis 2014 - 20:57 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler