Kırklareli İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alacak

Kırklareli İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alımına başvurular 15 Temmuz 2015 tarihinde sona erecektir.

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAZILI VE SÖZLÜ SINAV İLANI
1.SINAVIN AMAÇ VE KAPSAMI:
1.1-İdaremizin ihtiyaç duyduğu mühendislik ve mimarlık branşlarında: İl Genel Meclisinin 03/06/2015 tarih ve 143 sayılı kararı ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36. Maddesinin 3 üncü fıkrası ve 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesinin 3 üncü fıkrası hükümlerince, tam zamanlı sözleşmeli 3 İnşaat Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Mimar olmak üzere toplam 6 personel alımı yapılacaktır.
1.2-Giriş Sınavı, yazılı ve sözlü olarak iki aşamada yapılacaktır.
Yazılı sınavda: Adayların mesleki bilgileri ölçülecektir.
Sözlü sınavda: Genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı göz önünde bulundurulacaktır.
1.3-Sınav Komisyonu, idarenin onayı ile sınavın iptaline veya ertelenmesine yetkilidir. Sınav sonunda belirlenen adayların alınması veya alınmaması idarenin yetkisindedir.
1.4-Adaylardan başvuru veya işe alınma işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve işe alınmaları yapılmaz. Bunların işe alınmaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında; 26.09.2004 tarihli ve 5237 Sayılı Türk Ceza Kanun'unun ilgili hükümleri uygulanmak üzere İdare tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.
1.5-Sınav sonuçları, sınavın tamamlanmasını takip eden 7 (Yedi) gün içinde açıklanır. Sonuçlar Kırklareli İl Özel İdaresi WEB sayfasından (www.kirklareliilozelidaresi.gov.tr) duyurulacaktır.

2.SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI:

2.1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2.2-Üniversitelerin "Unvanı ile ilgili" bölümünden mezun olmak. Başka kurumla sözleşmesi bulunmamak.
2.3-Sınav tarihinde geçerli olan Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2014 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavının KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alınış olmak.
2.4-Erkek adayların sınav tarihine kadar askerlik görevini yapmış, ya da en az 1 yıl erteletmiş veya muaf olmak.
2.5-Görevlerini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

3.BAŞVURU ŞEKLİ :

Adayların 15/07/2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıdaki belgeleri Kırklareli İl Özel İdaresi İnsan Kaynaklan ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

4 . İSTENEN BELGELER :

4.1-İş Talep Formu ( İdaremiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edilerek adaylarca düzenlenecektir.)
4.2-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
4.3-2 Adet vesikalık fotoğraf
4.4-KPSS sonuç belgesi,
4.5-Yüksek öğrenim diplomasının veya çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Yurtdışı mezunları için YÖK denklik belgesi)
4.6-Sabıkasının bulunmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından son üç ay içerisinde alımtftş belgenin aslı,
4.7-Sağlık raporu. (Kazanan adaylardan Sağlık Kurulu Raporu istenecektir.)
4.8-Erkek adaylar için askerlik belgesi aslı veya onaylı sureti.
4.9-Varsa Hizmetlerini gösterir belge( Özel sektörde çalışmış ise SGK hizmet belgesi)
4.10-Kısa özgeçmişini anlatan belge.

5. SINAV USULÜ :

5.1-İdaremize müracaat eden adaylardan her bir branş için KPSS P3'den 70 ve üzeri puan alanlar listelenecek ve Kırklareli Üniversitesi tarafından yapılacak olan yazılı branş sınavına alınacaklardır.
5.2-Kırklareli Üniversitesinin yapacağı branş sınavından en az 70 puan almak zorunludur.70 puanın altında alanlar elenecektir.
5.3-Kırklareli Üniversitesinin yapacağı branş sınavından 70 ve üzeri puan alanların puanının %50'si ile KPSS puanının %50'si toplanarak sıralama yapılacaktır. Sıralamada her bir personel için en yüksek puanı alan iki aday sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.
5.4-İdaremizce kurulan komisyon tarafından yapılacak sözlü sınavda; genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi konular değerlendirilerek İdaremizde görev yapmak üzere seçilecek adaylar belirlenecektir.

6- ÖZEL ŞARTLAR

Sözlü sınavda aşağıdaki hususlar tercih nedeni olacaktır.
6.1-Bilgisayar ve keşif programlarına hakimiyet,
6.2-Mesleki tecrübeye sahip olmak,
6.3-Müracaat tarihinden önce 6 ay süre ile Kırklareli ilinde ikamet ediyor olmak.
6.4-Mimar, İnşaat Mühendisi ve Elektrik Mühendisi için AUTOCAD Programı kullanabilme becerisi,
6.5-Mimar İnşaat Mühendisi ve Elektrik Mühendisi için İnşaat ve Mimari projelendirme esaslarına uygun proje hazırlayabilme ve kendi dallarında hesap yapabilme becerisi,

7. YAZILI SINAV:

Tarih : 23/07/2015 Perşembe günü Saat: 14:00
Yer : Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Mühendislik Fakültesi

8. SÖZLÜ SINAV:

Tarih : 04/08/ 2015 Salı günü Saat: 14:00
Yer: İl Özel İdaresi Hizmet Birimleri Toplantı Salonu/KIRKLARELİ
İlanen duyurulur.

06 Tem 2015 - 15:44 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler