İnönü Üniversitesi Sözleşmeli 14 Hemşire Alacak

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları.

 

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları...

 

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Hastanemizin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Adaylar her bir unvan için 2012 yılı KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın aşağıda belirtilen pozisyonlarda 14 (on dört) adet sözleşmeli personel alınacaktır.




UNVANI

SAYISI

CİNSİYETİ

ARANAN NİTELİKLER

PUAN TÜRÜ



HEMŞİRE

14

E-K

4 yıllık Sağlık Yüksekokullarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümünden mezun olmak

2012 yılı KPSS(B)


ADAYLARDA ARANAN DİĞER KOŞULLAR

1. Türk vatandaşı olmak.

2. 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

5. 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekkülü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE ZAMANI

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde (mesai sonuna kadar) hangi pozisyona başvurduklarını belirten başvuru dilekçesi, özgeçmiş, mezuniyet belgesinin aslı ve sureti, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2012 KPSS sonuç belgesi ile inönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi insan Kaynakları Mudur lüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

(1) Yerleştirme sonuçları en geç 1 (bir) hafta içerisinde www.inonu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

(2) Sözleşme! hemşire pozisyonuna yerleştirilen adaylar sonuçların ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde aşağıda talep edilen belgelerle birlikte, inönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi insan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

YERLEŞENLERDEN İSTENECEK BELGELER

1. 5 adet vesikalık fotoğraf,

2. Nüfus cüzdanının 2 adet fotokopisi,

3. Diplomanın aslı ve fotokopisi,

4. Sağlık Raporu,

5. SSK numarası (Daha önce çalışmış adaylardan talep edilmektedir),

6. Öz geçmişi,

7. Mal Bildirim Beyannamesi,

8. Üniversitemiz yerleşkesindeki Garanti Bankasından açtırılan maaş hesabına ait hesap cüzdanının fotokopisi.

(3) Süresi içinde başvuru evraklarını tamamlamayan kişiler yerleştirme haklarını kaybetmiş olacaklardır.

(4) Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek kadro belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartlan taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

NOT: Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya her hangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerle sözleşme yapılmaz. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamazlar.

08 Şub 2013 - 09:36 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler