Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Akdeniz Üniversitesi personel alımı için başvurular 26 Ocak Salı günü sona erecek.

Akdeniz Üniversitesi personel alımı için başvurular 26 Ocak Salı günü sona erecek.

Başvuru Bilgileri:

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastanesi) Müdürlüğünde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdarn edilmek üzere 06/06/1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 Sayılı Resmi Gazeiede yayınlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar"da yer alan ek 2 inci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlarda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır.

ALIM YAPILACAK KADRO VE SAYISI

50 Hemşire kadrosu

Hemşirelik Fakültesi yada Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4 yıllık Lisans mezunu olmak.

Başvuruda bulunacakların;

1-657 Sayılı Kanunun 4.maddesinin (B) fıkrasının 3.bendi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olması,

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,

3- 657 Sayılı kanunun 53'cü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmaması,

4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, gerekmektedir.

5- 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarının KPSSP3 puanları esas alınacaktır.

Başvuruda bulunacakların;

Bu ilanın gazetede yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde mesai bitimine kadar.

- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,

- KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,

- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi,

- SGK. hizmet dökümü,

- Bir fotoğraf,

-Askerlik belgesi, ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz insan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. KPSS Puan sıralaması, başvuru süresinin bitiminden itibaren en geç 7 iş günü içinde http://personel.akdeniz.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır. Kişilerin göreve başlatılabilmesi için talep edilen belgeler de http://personel.akdeniz.edu.tr adresinden duyurulacaktır..

Başarılı olunduğu http://personel.akdeniz.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, talep edilen belgeler ile birlikte açıklanan 'Evrak Teslim Tarihi'nde Akdeniz Üniversite Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Adres: Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği Kampus-Konyaaltı/ANTALYA Tel: (0 242 249 62 90)

Akdeniz Üniversitesi personel alımı için başvurular 26 Ocak Salı günü sona erecek.

12 Oca 2016 - 17:12 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler